Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Nu rata LOOK MOTORS, noua emisiune auto prezentată de Alex Cocu! În fiecare marţi, de la 21:00, pe Look Sport 3 Motors

Auto Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email


 

Actualitatea sporturilor cu motor are o nouă gazdă săptămânală pe Look Sport! În fiecare marţi, de la ora 21:00, pe Look Sport 3 Motors, Alex Cocu vă aşteaptă cu invitaţi de marcă pentru a dezbate subiectele fierbinţi din motorsportul românesc şi internaţional.

Ştiri, declaraţii, reportaje şi interviuri din lumea fascincantă a sporturilor cu motor se vor regăsi împachetate într-o oră dedicată integral cailor putere.

Invitatul primei ediţii este fostul campion naţional de raliuri Mihai Leu, organizatorul campionatului naţional de Super Rally - o competiţie cu super speciale trasate în mijlocul oraşelor.

Sezonul 2021 reuneşte şase etape şi va debuta la Mangalia, în penultimul weekend al lunii mai, urmând să fie transmis în exclusivitate de Look Sport 3 Motors.

Tot în prima ediţie de la Look Motos veţi face cunoştinţă şi cu Vili Nicolae, promotorul singurului campionat de anduranţă din România. Aflat la al şaselea sezon de existanţă, Romanian Endurance Series regrupează curse de o oră, două ore, trei ore şi 500 de km desfăşurate pe circuit. Turisme, grand-turisme şi prototipuri sunt angajate şi în acest sezon, unul care va însuma opt etape şi va demara în penultimul weekend de aprilie, pe circuitul Motor Park România, la Adâncata.


mail-share icon Email
viewscnt

Auto

Ultimele articole Toate articolele