Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

”Nu se poate continua aşa!”. Preşedintele celor de la CS Mioveni a răbufnit, după meciul cu CFR Cluj

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20347612/1/mio.jpg

Gruparea CS Mioveni ameninţă cu retragerea din campionatul Ligii I şi a transmis un memoriu către forurile competente, acuzând greşeli de arbitraj la meciul cu CFR Cluj, din etapa a patra.

Dumitru Olteanu, preşedintele formaţiei piteştene a explicat dezamăgirea pe care o simte atât el, cât şi cei implicaţi la CS despre maniera de arbitraj de vineri seara.

"Suntem supăraţi, trisit după ce s-a întâmplat aseară, ne-am simţit mici, neajutoraţi şi executaţi. Nu au cum să nu vadă ofsaidul acela aţă de mare şi acel penalty, m-am uitat la poziţia arbitrului Chivulete, era la marginea careului de 16 metri l-a tras de tricou de s-a întins tricoul, apoi l-a şi doborât.

Este un comunicat pe care ni-l asumăm, dorim să tragem un semnal de alarmă. Două aspecte, unu, CCA nu afişează notele, suspendările de la arbitraj nu ştie nimeni nimic, noi plătim obligat arbitri şi nu ştim ce se întâmplă dacă suntem arbitraţi atât de tendenţios cu domnii arbitri.

Nu se poate continua aşa, vă daţi seama, noi suntem finanţaţi de Consiliul Local de la Mioveni în mare parte şi încercam pe cât posibil să promovăm imaginea oraşului Mioveni, dar în aceste condiţii va fi foarte dificil. Sunt două faze care au fost analizate la toate televiziunile şi toată lumea spune că sunt foarte clare şi asta te face să îţi pui foarte multe semne de întrebare.

Eu înclin să cred că au fost slabi, dacă s-a întâmplat altceva e foarte grav, dar eu inclis să cred că sunt aibitri destul de slabi atât Chivuleţe cât şi Urzică", a spus Dumitru Olteanu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele