Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Nu se poate cuantifica durerea de a vedea Dinamo în situaţia în care este".Prima schimbare gândită de Mulţescu

Superliga Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421583/3/vlcsnap-2020-07-03-17h51m47s819.png


Venit la Dinamo alături de Cornel Ţălnar cu un scop precis, acela de a salva echipa de la retrogradare, Gigi Mulţescu are de gând să schimbe sistemul folosit de Duşan Uhrin şi aşteaptă mai mult de la Diego Fabbrini, mijlocaşul italian delegat să orchestreze jocul ofensiv al lui Dinamo.
 
Şefii lui Dinamo au vrut, printre altele, să creeze un şoc la echipă prin aducerea lui Mulţescu în locul lui Mihalcea, iar experimentatul tehnician are încredere că poate aduce pe linia de plutire o echipă aflată în derivă. Printre altele, cel poreclit "SMURD" se gândeşte la schimbarea sistemului de joc, în încercarea de a da un tonus nou echipei: ”Simt că pot resuscita echipa. Mă gândesc şi să schimb sistemul de joc, dar această idee trebuie materializată cu soluţii practice. Nu se poate cuantifica durerea de a vedea Dinamo în situaţia în care este.
 
Au fost momente când nu înţelegeam ce se întâmplă, de aceea am acceptat această provocare. Este unul dintre cele mai grele momente din cariera mea. Ne canalizăm toate energiile pentru a revitaliza echipa, iar jucătorii trebuie să fie performanţi şi responsabili”, a declarat Mulţescu în conferinţa oficială în care a fost prezentat.
 
Cât despre Fabbrini, deţinătorul celui mai mare salariu de la Dinamo, Mulţescu e de părere că italianului i-a lipsit doar eficienţa în acest sezon şi are aşteptări mari de la omul care a condus forţa ofensivă a lui Dinamo:  ”Lui Fabbrini i-a lipsit eficacitatea, lumea vrea goluri, pase decisive, mai ales că el cochetează cu rolul de playmaker”.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele