Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”Nu ştiu dacă mai rămân”. Academica Clinceni ar putea schimba al doilea antrenor în mai puţin de o săptămână

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20400191/1/ene.jpg

FC Argeş a învins Academica Clinceni, 1-0, în direct la Look Sport, în primul meci al zilei de duminică din Casa Liga 1. După 85 de minute şterse, cu o singură mare ocazie de gol, fundaşul central Grigore Turda a dat lovitura pe final, din centrarea lui Cristi Dumitru.

Pe banca ilfovenilor a stat la acest meci John Ene, care îl suplineşte pe Ilie Poenaru, plecat la Gaz Metan Mediaş. Ilfovenii ar putea rămâne fără al doilea antrenor în doar câteva zile, în contextul situaţie din clasament, unde sunt pe ultimul loc cu doar două puncte.

 ”Un meci neplacut ochiului, au jcat doua echipe care au inceprcat amandoua minge lunga. un meci slab din punct de vedere fotbalistic. Un rezultat de 0-0 era echitabil şi era la valoarea jocului.

Suntem într-o situaţie nu delicată, foarte delicată. E greu să ne revenim din punctul acesta de vedere ţinănd cont şi de programul pe care îl avem acum, dar poate cu venirea unui nou antrenor posibil să ne redresăm.

Mie mi s-a spus să pregătesc acest meci, ţinând cont de calitatea mea. Am facut ce am putut cu Paraschiv şi preparatorul. Au zis că rămân la echipă, dar acum nu ştiu dacă mai rămân sau nu”,
a spus Ene, imediat după meci.
 

mail-share icon Email
viewscnt