Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

"Nu sunt un sac de cartofi!" Rakitic s-a săturat să fie tratat ca o marfă. Anunţul croatului privind plecarea de la Barcelona

Barcelona Publicat pe 13 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19333010/1/rakitic.jpg

Croatul Ivan Rakitic a vorbit în presa din Spania despre situaţia sa la Barcelona, după ce în ultimele săptămâni s-a speculat privind plecarea sa de la gruparea catalană.

Dorit de Juventus, PSG sau United, Rakitic spune că va lua cea mai bună decizie pentru el şi pentru familia sa, anunţând că doreşte să se simtă preţuit la clubul pentru care evoluează. Rakitic nu exclude o prelungire a înţelegerii cu Barcelona, dar transmite clar că va rămâne pe Camp Nou numai dacă va simţi că e dorit de clubul catalan.

"Nu sunt un sac de cartofi", a spus Rakitic pentru Mundo Deportivo. "Îmi voi decide viitorul. Vreau să fiu acolo unde sunt preţuit. Dacă se întâmplă să fie aici, sunt încântat, altfel voi merge unde decid eu", a adăugat vicecampionul mondial.

Rakitic joacă la Barcelona din 2014, fiind adus de la Sevilla.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele