Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Numărătoare inversă pentru supravieţuirea clubului Dinamo! PCH: "Doar 25 de zile rămase. Dinamo trăieşte prin noi" Mesaj ferm către jucători

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20033951/1/ddb-fani.jpg

Fanii dinamovişti din Programul DDB au strâns peste 7 milioane de lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii. Dinamo mai are nevoie de aproximativ 600.000 de euro pentru plata licenţei de Liga 1 în vederea sezonului următor. Mai sunt 25 de zile până la momentul plăţii, iar suporterii au făcut încă un apel pentru strângerea sumei necesare.

În plus, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ le-a transmis un mesaj clar jucătorilor, pe fondul rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioadă.

Dinamo a suferit o înfrângere istorică pe teren propriu, 0-5 cu Viitorul, în direct pe Look Sport+, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. 1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc).

Dinamo are 5 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1 (patru eşecuri şi un egal).

"Doar 25 de zile rămase să strângem banii pentru licenţă. Lucrurile se mişcă, doar ce am dus la capăt un alt SOLD OUT, înscrierile în programul DDB continuă, tricourile se vând şi ele. Nu în ritmul obişnuit însă, ceea ce e firesc, oarecum. Suntem cu toţii îngrijoraţi de parcursul echipei, e normal să fim dezamăgiţi la înfrângeri, însă nu trebuie să uităm obiectivul nici o secundă.

ŞI ÎNCĂ CEVA SĂ NU UITĂM! Toate discuţiile pe care le purtăm între noi zilele astea, dezamăgirile, supărarea, reproşurile, toate trăirile, noi le-am făcut posibile. Indiferent cât de absurd ar suna, până şi amărăciunea ar trebui să ne bucure! Pentru că dacă noi nu am fi trecut Dinamo prin turbulenţele acelea teribile, de la reunire încoace, în locul lui Dinamo acum ar fi fost NIMIC. În loc să fim dezamăgiţi, am fi plâns pe marginea gropii şi în loc de reproşuri i-am fi agăţat fulare pe cruce.

ÎNSĂ DINAMO TRĂIEŞTE, CÂINILOR! DINAMO TRĂIEŞTE PRIN NOI! Să fim bucuroşi, aşadar, că astăzi ne putem numi încă suporteri, că putem critica, că ne putem face planuri, că putem SPERA!

Nu e prima oară când Dinamo trece prin perioade mai proaste în campionat, aşa că o vom depăşi şi pe asta, cu responsabilitate şi calm. Suntem singurii care ţinem clubul în viaţă! Şi câte nu am reuşit ÎMPREUNĂ! I-am luat o licenţă deja, i-am alungat escrocii, i-am plătit din datorii, ba chiar i-am adus jucătorii cu salariile la zi!

ÎNTREBAREA DE 1948 DE PUNCTE

Sunt jucătorii datori faţă de noi!? NU, NU SUNT! Sunt datori faţă de tricoul pe care îl îmbracă, pentru că noi nu facem eforturi pentru ei decât tangenţial, NOI TOT CE FACEM - FACEM PENTRU DINAMO! Jucătorii vin şi pleacă, antrenorii la fel, patronii azi finanţează, mâine îşi cer banii înapoi, singura constantă la un club sunt SUPORTERII! Jucătorilor le cerem doar să fie profesionişti şi să înţeleagă că, atât timp cât vor fi la Dinamo, sunt parte din MAREA FAMILIE! Îi respectăm, le asigurăm liniştea şi ne batem pentru ei cu oricine, la fel cum ne batem pentru orice frate de-al nostru!

Vrem să depăşim perioade mai proaste!? Vrem să ajutăm echipa să depăşească un moment greu!? Vrem să luam Cupa!? Vrem să facem acel Dinamo la care visăm!? TOATE STAU ÎN PUTEREA NOASTRĂ! NOI MERGEM ÎNAINTE, MEREU!

Şi ne suntem recunoscători nouă înşine inclusiv pentru dezamăgiri. Pentru că, repetăm la infinit, datorită nouă Dinamo mai există astăzi!  În aşteptarea soarelui ce va să vină, ne permitem luxul de a sta şi sub ploi.  ZÂMBIŢI, CÂINILOR, TRĂIM! Dar asta nu înseamnă că ne mulţumim cu puţin. ÎMPREUNĂ vom face acel DINAMO pe care ni-l dorim!", este mesajul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele