Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Nume greu adus să îl înlocuiască pe Fabio Cannavaro la Guangzhou FC

Alte campionate externe Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20496687/1/can.jpg

Fostul jucător Zheng Zhi a fost numit antrenor inteimar la Guangzhou FC, de opt ori campioană a Chinei. El îl înlocuieşte pe Fabio Cannavaro.

Numit cel mai bun jucător al continentului în 2013, Zheng Zhi îi succede lui Fabio Cannavaro, care a plecat în septembrie, prin acord de reziliere a contractului.

Guangzhou Evergrande va evolua cu Beijing Guan în primul său meci din următorul sezon al ligii chineze, care începe duminică.

Campion mondial şi câştigător al Balonului de Aur în 2006, ca jucător, Cannavaro s-a întors în 2017 la clubul pe care îl antrenase deja în sezonul 2014-2015.

Poziţia sa la conducerea tehnică a echipei era şubredă după ce nu a reuşit să câştige campionatul Chinei, sezonul trecut. Dar dificultăţile financiare ale companiei Evergrande, un gigant imobiliar aflat în pragul falimentului, pun acum în pericol chiar existenţa clubului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri