Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

O echipă cu pretenţii din Liga 2 a rămas fără antrenor! Şi-a reziliat contractul, după un start de an modest

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21514128/1/liga-2.png

Erik Lincar (45 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Concordia Chiajna. Tehnicianul a avut un start de an modest, iar ilfovenii sunt ieşiti din lupta la play-off-ul de promovare.

Cei de la ProSport scriu că s-a ajuns la un acord pentru reziliere amiabilă, fără salarii compensatorii. De asemenea, de la echipă au plecat şi secunzii Viorel Domocoş şi Robert Panduru.

Sursa mai sus citată scrie că de pregătirea echipei se vor ocupa Cristian Bălaşa şi Costel Orac, sub formă de interimat.

Primul este directorul sportiv al celor de la Concordia, iar al doilea este un nume experimentat din fotbalul românesc, deţinător de licenţă Pro, se ocupă de destinele Academiei ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele