Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

O echipă de tradiţie riscă să intre în insolvenţă pentru o datorie mare! Comunicatul oficial

Liga II Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19379657/1/farul-bucurie-gol.jpg

Farul Constanţa ar putea intra în insolvenţă, din cauza unor datorii către firma de pază. One Star Security a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă în cazul echipei lui Ciprian Marica. Potrivit informaţiilor furnizate de societate, e vorba de o datorie de peste 100.000 de lei.

În ultimul timp, firma de pază a solicitat remedierea problemei pe cale amiabilă, dar se pare că s-a lovit de refuzul reprezentanţilor clubului. ”One Star Security a solicitat instanţei deschiderea procedurii de insolvenţă pentru Asociaţia Fotbal Club Farul Constanţa.Asociaţia Fotbal Club Farul Constanţa datorează firmei de pază şi protecţie One Star Security suma de 115.447,90 RON, la care se adaugă şi dobânda legală penalizatoare. Datoria acumulată reprezintă contravaloarea serviciilor de pază prestate de OSS, conform contractelor încheiate între cele două societăţi. Deşi serviciile de pază au fost prestate, AFC Farul Constanţa a refuzat plata facturilor scadente. Înainte de formularea cererii pentru deschiderea procedurii de insolvenţă, reprezentanţii One Star Security au încercat soluţionarea situaţiei pe cale amiabilă”, se arată în comunicatul emis de firma de pază.

Marius Gheorghe, managerul societăţii, a declarat că în are dovezi care să ateste faptul că s-a încercat remedierea problemei. Are înregistrări şi schimburi de mesaje cu Ciprian Marica şi cu ceilalţi oficiali ai clubului de la malul mării. ”La baza cererii de insolvenţă a clubului Farul sunt facturile semnate șI acceptate la plată, contractele, procesele verbale de recepție după fiecare meci, din 2018 până în 2020, planurile de acțiune semnate de Farul Constanţa și Jandarmeria Constanţa, mail-urile și convorbirile telefonice sau pe WhatsApp, cu Ciprian Marica, Tibi Curt și Artemis Boldea, din care reiese exact ce s-a solicitat şi ce servicii s-au efectuat si preţurile stabilite prin contract. Ciprian Marica, Tibi Curt şi domnişoara Artemis Boldea au uitat, probabil, când solicitau să le montăm camere pe stadion, pentru că nu primeau licența și m-au rugat să-i amânăm cu plata facturilor până primesc banii de la Consiliul Județean și Primărie. Când au primit banii… au uitat de plată.

Cred că domnul Ciprian Marica nu este informat corect de Tibi Curt şi Artemis Boldea. Le-am oferit posibilitatea de a prezenta un plan de eşalonare a datoriilor, dar nu am primit niciun răspuns în acest sens. Mai sunt multe de spus, dar nu-i momentul! Instanța va hotărî cine are sau nu dreptate!”, a precizat Marius Gheorghe.

Farul Constanţa nu va mai evolua în acest sezon de Liga 2. Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca sezonul să se termine cu un play-off între primele şase clasate. Restul echipelor, de la poziţia a şaptea în jos, nu vor mai reveni pe teren şi vor intra în vacanţă. Din aceeastă stagiune a Ligii 2 nu retrogradează nimeni.

Play-off-ul se va da între UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeş, Petrolul şi Rapid. Meciurile vor avea loc într-o singură manşă şi va începe cu jumătate din punctele acumulate de echipe pe parcursul acestui sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele