Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

O echipă din Casa Liga 1 începe o strategie de vaccinare a jucătorilor. ”S-a văzut ce s-a întâmplat şi la FCSB. Trebuie să luăm măsuri”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20436739/1/minge.jpg

Creşterea accelerată a cazurilor de Covid din România îl îngrijorează pe patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi. Acesta e declarat că va începe o strategie de vaccinare a lotului, care în prezent este imunizată într-o proporţie destul de mică.

Dioszegi se teme că nu cumva ca la echipa sa să se repete scenariul de la FCSB, ce în prezent se confruntă cu un focar, datorită imunizării extrem de reduse a lotului.

"35-40 % sunt cei vaccinaţi. Trebuie să ne întâlnim şi să punem la cale o strategie. S-a văzut ce s-a întâmplat şi la FCSB. Trebuie să luăm măsuri. E adevărat că nu avem atât de multe cazuri local. Şi judeţul e mai mic, nu ne intersectăm atât de mult, n-avem mall-uri, ca în Bucureşti. Dar chiar e tragedie la nivel naţional.

Sincer, mă îngrijorează (n.r. – posibilitatea impunerii unor restricţii). S-a văzut foarte clar că fotbalul fără spectatori nu e spectacol. Dacă se iau măsuri, măcar cei vaccinaţi ar trebui să fie lăsaţi să intre. Dacă ne uităm la Arad, cât de bine s-au ridicat ei cu spectatori. Acum bat tot acasă, anul trecut au câştigat doar două meciuri, când jucau fără spectatori",
a spus Laszlo Dioszegi, pentru Pro X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele