Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

O echipă din Liga 2 este la un pas de desfiinţare. Primarul a anunţat că retrage sprijinul financiar

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19634431/1/pan.jpg

Pandurii Târgu Jiu este la un pas de colaps. După ce mai mulţi sponsori privaţi s-au retras urmează să fie tăiată şi finanţarea de la autorităţile locale. Primarul a anunţat că nu se va mai finanţat echipa mare.

În schimb se va investi în secţia de copii şi juniori, numită CSM Târgu Jiu, care s-a fondat acum doi ani, relatează liga2.ro. Edilul a declarat că nu se gândeşte la reînfiinţarea unei echipe de seniori prea curând.

”Voi propune Consiliului Local retragerea de la Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu în vederea demarării proiectului pentru secţia de fotbal la CSM. De asemenea, am avut o discuţie cu Robert Bălăeţ  şi ne dorim ca în perioada următorilor patru ani de zile CSM să activeze cu mai multe grupe de copii şi juniori care, ulterior, să poată fi folosiţi de echipele de Liga a 2-a sau Liga 1.

Nu mai vreau, în perioada imediat următoare, să mă implic într-un proiect legat de vreo echipă de Liga a 2-a sau Liga 1. Eu vreau să construiesc un centru foarte mare de copii şi juniori la Târgu Jiu, un centru cu 25-30 de grupe de copii şi juniori la care sa le pot asigura baza de antrenament, la care să le pot asigura antrenori, la care sa le pot asigura cantonamente şi echipamentele necesare, pentru ca toată lumea să aibă acces gratuit la mişcarea sportivă. Ştiţi foarte bine că funcţionăm deja cu două secţii care au început sa obţină şi performanţe, secţia de baschet şi secţia de handbal, iar începând cu data de 1 ianuarie vom încerca să afiliem şi secţia de fotbal.

Secţie de fotbal pe care nu puteam să o afiliem la Federaţia Română de Fotbal pentru ca eram deja asociaţi la o entitate sportivă, şi aici mă refer la Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În luna decembrie pregătim proiectul de hotărâre, sper să am şi susţinerea Consiliului Local, cel puţin a majorităţii, pentru a putea să ne retragem din asocierea de la Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Asta mi-am dorit de foarte mult timp. Am considerat că, în mod transparent, această secţie de fotbal trebuie să funcţioneze sub autoritatea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Personal, îmi doresc o organizare în genul Viitorul Constanţa pentru CSM, mai ales că cel care îi conduce astăzi destinele este un fost jucător de fotbal, Robert Bălăeţ, care cred că este cel mai încântat de această idee”, a declarat primarul Romanescu, conform jienii.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele