Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

O legedă a fotbalului olandez critică decizia lui van de Beek de a se transfera la United. ”Este foarte rău pentru un jucător ca Donny să joace şase sau şapte meciuri anul acesta”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19565250/1/bek.jpg

Donny Van de Beek (23 de ani) este noul jucător al celor de la Manchester United, pentru care formaţia din Premier League va plăti 40 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă, conform presei britanice.

Olandezul nu prea a avut şansa să bifeze multe minute, iar legendarul Marco van Basten a explicat că acesta nu trebuia să se transfere la United, fiind sigur că nici în viitor nu va primi prea multe şanse.

“Donny nu trebuia să meargă la United. Când eşti un jucător bun, vrei să joci în fiecare săptămână. Este foarte rău pentru un jucător ca Donny să joace şase sau şapte meciuri anul acesta. Asta este şocant pentru ritmul tău.

Dar ca jucător de top tu trebuie să fii critic şi să te uiţi la şansele pe care le ai atunci când semnezi pentru un club nou. Donny trebuia să aştepte oferte mai bune şi să semneze cu un alt club” , a declarat Marco van Basten, cu privire la tânărul fotbalist olandez.

mail-share icon Email
viewscnt