Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

O nouă reacţie surprinzătoare marca Gigi Becali. ”Înţepături” către CFR şi un arbitru din Casa Liga 1

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20495236/1/bec.jpg

FCSB a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa UTA Arad, în etapa a 18-a din Casa Liga 1. Gazdele au marcat din două penalty-uri controversate. Au înscris: Tănase '22 (p), '81 (p) / Roger '72.

Toni Petrea nu a avut multe de spus despre fazele controversate ale partidei, însă a punctat faptul că echipa sa a meritat victoria. Tehnicianul s-a declarat frustrat de faptul că CFR are în continuare un avans mare în fruntea clasamentului.

Lui Gigi Becali nu i s-a părut că centralul Marian Barbu ar fi luat decizii greşite şi consideră că cele două lovituri de pedeapsă dictate în favoarea echipei sale au fost corecte. Patronul celor de la FCSB a ţinut să trimită câteva cuvinte dure către Mario Camora de la CFR Cluj şi arbitrul Istan Kovacs, pe care l-a acuzat în trecut că ţine cu formaţia din Gruia.

“Păi la primul penalty e clar. Mai mult decât atât nu se poate. Îl faultează în careu şi îl loveşte şi cu cotul. Cum să nu fie fault? E clarisim. Cei care spun că ăla nu e penalty au mintea întunecată.

Al doilea eu îl văd în felul următor. Ca să fie aut de poartă, mingea trebuie să treacă de tot de linie, cu toată circumferinţa. Din ce am văzut eu, nu a trecut cu toată circumferinţa.

De unde să vadă asistentul dacă a trecut sau nu? Dar din ce am văzut eu, nu a trecut. Se face degeaba scandal pe seama asta. Eu vă spun, cei care comentează şi vorbesc despre furturi au mintea întunecată.

Nu mă deranjează că vorbesc doar despre FCSB. Nu ştiu de unde atâta ură. A luat-o lumea razna, nu vedeţi? Dar nu-i nimic. E bine că s-a întâmplat aşa, să vadă Istvan Kovacs şi Camora cum e.

Cum e să dai cu mâna în minge şi să nu acorzi penalty şi să vadă şi Kovacs cum e să sari la cap într-un duel pentru minge”,
a spus Becali, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele