Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

O nouă veste proastă primită de Zidane înainte de El Clasico

La Liga Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email
  • EL CLASICO: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17:00

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19521097/1/zinedine-zidane.jpg

Real Madrid aşteaptă derby-ul cu Barcelona, însă Zidane are mari probleme de lot înaintea confruntării de pe Camp Nou.

Sergio Ramos e incert, însă galacticii speră că se vor putea baza pe căpitanul lor în confruntarea de sâmbătă. Alţi doi titulari vor lipsi însă cu siguranţă. Este vorba de Dani Carvajal şi de Eden Hazard, iar ultimele veşti despre belgian produc îngrijorare.

O nouă veste proastă pentru Zidane: absenţa lui Hazard se prelungeşte

Hazard era aşteptat iniţial să revină pe gazon la sfârşitul lui octombrie sau începutul lui noiembrie, însă starul belgian nu va putea juca mai devreme de sfârşitul lunii viitoare. Astfel, absenţa lui Hazard de pe gazon se prelungeşte cu minim o lună, într-o perioadă extrem de încărcată pentru Real, care are meciuri din trei în trei zile.

Hazard a fost cumpărat de Real de la Chelsea în 2019, însă experienţa sa pe Santiago Bernabeu nu a fost cea mai fericită. Hazard nu a reuşit să se impună ca un titular de drept atât din cauza fluctuaţiilor de forma, cât şi a accidentărilor extrem de dese.

  • EL CLASICO: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17:00
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele