Ultima oră
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO

O repriză spectaculoasă, alta de secetă. Gloria Buzău - Rapid 0-0. Giuleştenii rămân fără victorie în acest an

Liga II Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20004915/3/rapid.jpg

Primul meci al etapei XVII din Liga 2 a adus o ”remiză albă”. Gloria Buzău şi Rapid au încheiat fără gol, o partidă care a fost bogată în ocazii în prima repriză, dar lipsită de sclipire în actul secund.

Rapid continuă remizele în acest an, după ce au pierdut victoria etapa trecută cu Ripensia, în prelungiri, scor 2-2. De data aceasta formaţia lui Nicolae Grigore a făcut un joc ofensiv mult mai modest, cei de la Gloria fiind foarte aproape de gol în mai multe situaţii.

-------------------------

Gloria Buzău - Rapid 0-0

Echipele de start:

SCM Gloria Buzău: Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Perju, C. toma, Balgiu, Paţurcă, Cr. Ciobanu, Cip. Petre (cpt.), Tucaliuc, Chică-Roşă
Rapid: H. Moldovan – Jorza, Dandea, Zunic, Florică – R. Lazăr, Pănoiu – Oct. Ursu, Drăghiceanu, Hlistei – Al. Ioniţă (cpt.)
 

Minutul 90+4: Portarul Rapidului iese greşit la o lovitură liberă, dar Vîrtej nu reuşeşte să lovească cum trebuie balonul, care trece pe lângă, după o lovitură liberă.

Minutul 79: Bălan trimite în zid, din lovitură liberă de la 20 de metri. Mingea a ricoşat în corner.

Minutul 77: Ciobanu pătrunde în careu, Finica îl tatonează, iar mijlocaşul celor de la Gloria trimite peste poartă.

Minutul 75: Cei de la Rapid par mai proaspeţi pe final de meci, dar jocul echipei lui Nicolae Grigore este unul previzibil şi nu produce mare pericol ofensiv.

Minutul 65: Hlistei pătrunde în careu, scoate în spate la Sefer, care se încurcă în minge, iar faza se stinge.

Minutul 52: Gloria începe mai bine şi a doua repriză. Paţurcă trage tare de la 20 de metri, dar pe centrul porţii. Moldovan a prins fără emoţii.

Minutul 47: Ciobanu îl loveşte cu braţul pe Luca Florică, care se resimte puternic. Ambulanţa intervine pe teren, dar din fericire a fost doar o alarămă falsă. Iar tânărul fotbalist al celor de la Rapid se poate ridica.

Minutul 32: Dandea reia cu capul, mingea se scurge prin faţa porţi, Hlistei se întinde, dar nu reuşeşte să împingă balonul în plasă.

Minutul 27: Cea mai mare ocazie a Rapidului. Ioniţă îl lansează pe Hlistei, care nu reuşeşte să finalizeze.

Minutul 16: Căpitanul celor de la Buzău, Petre are o şansă foarte bună. Primeşte o minge în marginea careului, dar şutul său în forţă trece pe lângă poarta lui Moldovan.

Minutul 15: Gloria Buzău domină ostilităţile, în timp ce Rapid deocamdată doar tatonează.

Minutul 9: Ocazie mare pentru Buzău. La un corner, Vîrtej se desprinde din marcaj, dar trimite cu capul puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida din ”Crâng”.

-----------------------------------------

Una dintre cele mai în formă echipe din liga secundă şi neînvinsă în ultimele 14 meciuri, dintre care 6 în campionat, Rapid, atacă primul loc deţinut de Universitatea Craiova 1948. Giuleştenii au pierdut ultima dată pe 6 noiembrie, la Ploieşti, un meci cu cântec, la finele căruia au acuzat vehement arbitrajul.

Între timp, „vişiniii” s-au adunat şi au devenit invincibili, chiar dacă au mai risipit puncte. Aşa s-a întâmplat şi runda trecută, când echipa de sub Podul Grant nu a reuşit să câştige un meci care părea dinainte rezolvat, cu Ripensia Timişoara, scor 2-2.

În schimb, echipa din Buzău navighează la jumătatea clasamentului, însă în cazul unei victorii cu Rapid, coroborată cu jocul rezultatelor, ar putea urca până pe locul 5. În acest moment, Rapid se află pe poziţia a treia şi are 26 de puncte, în timp ce e pe 11 şi are 21 de puncte.

Gloria Buzău - Rapid se joacă joi, de la ora 17.00, şi se vede în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele