Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

O rivală a lui City îl vrea pe De Bruyne. ”Să sperăm că se va plictisi de Manchester City şi va veni la noi”

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19404182/1/de-bruyne.jpg

Steve Bruce, managerul lui Newcastle a declarat că şi l-ar dori enorm în echipă pe belgianul Kevin De Bruyne, starul celor de la Manchester City. Acesta speră ca fotbalistul să se plictisească de actualul club, pentru a-l putea oferta.

”Să sperăm că se va plictisi de Manchester City şi va veni la noi, să ne dea o mână de ajutor. Ar fi grovaz, nu-i aşa? Este un jucător complet, care reuşeşte să înscrie şi să trimită pase decisive. Se află la nivelul unor jucători extraordinari, precum Roy Keane şi Bryan Robson. În acelaşi timp, este o persoană modestă, lucru care îl face cu adevărat special”, a declarat antrenorul echipei aflate pe 13, în Premier League.

Exclusă timp de două sezoane din Liga Campionilor, Manchester City mai are de aşteptat până la mijlocul lunii iulie pentru a afla dacă apelul îi este admis.
Problemele cu fair play-ul financiar au dus, în cele din urmă, la excluderea echipei lui Pep Guardiola din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, iar joi a avut loc o teleconferinţă la care au participat reprezentanţii UEFA, cei ai campioanei en-titre din Anglia, dar şi trei judecători de la TAS. Au fost ascultate argumentele ambelor părţi, iar decizia finală va fi anunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la jumătatea lunii iulie. Până atunci, incertitudinea va continua să planeze asupra clubului din Manchester.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele