Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”

O sigură jucătoare din România va primit compensaţii financiare de la WTA. Despre cine e vorba

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19366198/2/boggg.jpg

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis au demarat de aproape două luni un proiecte de ajutorare a sportivilor care nu se află pe poziţii fruntaşe în ierarhia ATP şi WTA.

Dacă în primă fază se vehicula ca suma să fie de 7.000 euro, aceasta se pare că a crescut, iar beneficiarii ar urma să primească 10.000 euro.

Deşi România are multe jucătoare care nu sunt în primele locuri la nivel mondial, doar Ana Bogdan(92 WTA) va primi bani de la ITF, fiind singura care a respectă criteriile impuse de oficiali.

Fondul de ajutorare a jucătorilor de tenis este un proiect foarte contestat la nivel mondial, iar eficienţa lui este pusă sub semnul întrebării.

 

Criteriile de acordare a compensaţiilor financiare:

  •     să facă parte din TOP 500 WTA;
  •     să fi jucat cel puţin la 6 turnee WTA în ultimul an;
  •     să fi participat la un Grand Slam în ultimele 12 luni;
  •     să nu fi câştigat mai mult de 350.000 de dolari în ultimul an sau 1,4 milioane de dolari în ultimii 4 ani, respectiv 3,5 milioane de dolari în întreaga carieră.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele