Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

O singură necunoscută pentru EURO U21! Ştim 15 din cele 16 participante. Când ne aflăm adversarele

România U21 Publicat pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19607437/1/rps5045.jpg

După etapa de marţi a preliminariilor Campioantului European de tineret se cunosc 15 din cele 16 echipe care vor fi prezente, anul viitor, la turneul final, între care şi România.

Echipele calificate sunt următoarele: Ungaria, Slovenia (ambele organizatoare), Italia, Franţa, Elveţia, Anglia, Cehia, Croaţia, Rusia, Spania, Olanda, Portugalia, Denemarca, Romania şi Germania.

Cel mai probabil ultima echipă calificată va fi Islanda, locul 2 în Grupa 1. UEFA trebuie să stabilească rezultatul meciului echipei islandeze din Armenia, care a fost anulat, din cauza conflictului militar din Nagorno-Karabah.

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final va avea loc la 10 decembrie, la Nyon.
 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele