Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

O vedetă din România e pusă pe fapte mari: ”Cumpăr FCSB de la Gigi Becali!”

FCSB Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20439173/1/gigi-becali-llie-poenaru-fcsb.jpg

Dan Negru are planuri mari de viitor! Cunoscutul prezentator TV este convins că va câştiga o avere din investiţia în criptomonede, chiar dacă la început s-a numărat printre cei sceptici faţă de Bitcoin.

Vedeta susţine că ar fi putut strânge suficienţi bani pentru a cumpăra trustul PRO dacă ar fi investit în Bitcoin de la început şi a lansat, în glumă, un scenariu incredibil. Să cumpere FCSB de la Gigi Becali în şase luni!

”Toţi sunt speriaţi de criza care o să vină şi toţi se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Şi eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aş fi luat Bitcoin, la început.

Aşa că, o iau de la capăt acum şi bag 100 de dolari în cripto. În şase luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”, a spus Dan Negru pentru Playtech.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele