Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

"O veste oribilă!" Hagi, marcat de moartea lui Radomir Antic. Ce spunea regretatul antrenor despre "Rege" în urmă cu un an

Fotbal Internațional Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19327378/1/radomir-antic1.jpg

Lumea fotbalului a primit o nouă lovitură luni seară, după ce presa din Spania a anunţat că Radomir Antic a decedat la vârsta de 71 de ani, după o lungă suferinţă.

Legendarul antrenor e singurul tehnician din istorie care le-a pregătit pe Real Madrid, Barcelona şi Atletico şi lasă în urmă o bogată moştenire.

Antic i-a fost antrenor lui Gheorghe Hagi la Real Madrid, în sezonul 1991-1992, iar Regele a reacţionat la aflarea veştii că tehnicianul sârb a decedat.

"O veste oribilă! Un antrenor excepţional, dar şi un om excepţional. Odihneşte-te în pace, Radomir Antic", a scris Hagi pe contul oficial de Facebook.

În ianuarie 2019, Antic vorbea la superlativ despre Gheorghe Hagi, într-un interviu acordat presei din România.

"Cred că Gică a fost tot timpul un jucător special, cu o mare personalitate. Şi pentru a antrena are nevoie de o echipă care să respecte aceleaşi principii. (n.r. întrebat dacă Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume) Cred că da. Nu îmi plac comparaţiile între jucători, dar ştiu că a avut probleme cu... Pentru că nu voia să joace în stânga. Îi plăcea mai mult să joace în dreapta şi în vremea aceea se întreba ”de ce Real Madrid vrea să mă schimbe? Eu am venit aici cu supranumele de ”Maradona din Est” şi vreau să continui în felul acesta", povestea Antic.

Sârbul Radomir Antic, fost antrenor la Real Madrid, Atletico şi FC Barcelona, a murit la 71 de ani, după o lungă luptă cu boala, a anunţat clubul Atletico.

Născut în Zitiste (Serbia), în 1948, Antic a evoluat ca fotbalist la echipe precum Partizan, Fenerbahçe, Zaragoza sau Luton.

Ca antrenor, el a pregătit Real Madrid, Atlético de Madrid şi Barcelona, dar a fost şi selecţioner al Serbiei

În sezonul 1995/1996, el a reuşit să câştie campionatul şi Cupa Spaniei cu Atletico Madrid, echipă pe care a antrenat-o timp de cinci sezoane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri