Ultima oră
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"

Obicei de echipă mare. Bayern are deja un înlocuitor pentru Thiago Alcantara: "Un jucător grozav!"

Premier League Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19404912/1/alc.jpg


Thiago Alcantara (29 de ani) are mari şanse să schimbe Bundesliga cu Premier League şi să ajungă de la Bayern Munchen la Liverpool
, dar bavarezii consideră că au, deja, un înlocuitor pe măsură pentru playmakerul spaniol. Este vorba despre tânărul francez Michael Cuisance, 20 de ani, care l-a impresionat pe antrenorul Hansi Flick.
 
Contractul lui Thiago cu Bayern expiră în vara anului viitor, iar Bild a anunţat că ibericul vrea să se alăture proiectului lui Jurgen Klopp la Liverpool. Asta ar însemna o pierde pentru Bayern, Alcantara fiind un jucător important în ultimii şapte ani petrecuţi la Munchen, dar, ca orice club mare, bavarezii s-au pregătit din timp. Michael Cuisance, francezul transferat de la Gladbach pentru 12 milioane de euro, a făcut deja pasul spre echipa mare, a prins minute, iar planul lui Hansi Flick e să-i acorde încredere deplină sezonul viitor, chiar dacă are doar 20 de ani.
 
Marcator al unui gol superb cu Wolfsburg, în ultima etapă din Bundesliga 2019/2020, Cuisance e alegerea lui Flick, dacă, într-adevăr, Thiago nu va mai continua în Bavaria: "Putem fi foarte fericiţi că Michael a jucat atât de bine şi a marcat un gol care ne-a adus liniştea. Îl merita, a muncit foarte bine după pauza campionatului. E în mare formă, ne-a arătat deja că e un jucător grozav. Acum, face totul cu mentalitatea unui fotbalist. Depinde de el cum va continua, dar, la acest moment, suntem foarte fericiţi pentru el", a declarat antrenorul lui Bayern Munchen despre stângaciul francez.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19404912/2/mc.jpg
 
Născut la Strasbourg, Cuisance a început fotbalul în oraşul natal, apoi s-a transferat la Nancy, unde Gladbach l-a ochit, iar în 2017, la doar 17 ani, a plătit 250.000 de euro pentru a-l aduce în Germania. Bayern i-a sesizat rapid potenţialul, a pus pe masă 12 milioane de euro în vara lui 2019, iar Cuisance, internaţional la toate grupele de juniori şi tineret ale Franţei, are deja un sezon în spate, unul în care a strâns zece meciuri, un gol şi o pasă decisivă în 311 minute la prima echipă.
 
Opt milioane de euro e cota de piaţă a lui Cuisance, care mai are contract cu Bayern până cel puţin în 2024.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele