OBIECTIVE MARI PENTRU IULIU MUREŞAN LA SIBIU. SĂ CÂŞTIGE TROFEE, AŞA CUM A REUŞIT ŞI LA CFR - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

OBIECTIVE MARI PENTRU IULIU MUREŞAN LA SIBIU. SĂ CÂŞTIGE TROFEE, AŞA CUM A REUŞIT ŞI LA CFR

Cu 4 etape înainte de final, Hermanntadt rămâne pe loc de baraj. Dacă ar fi câştigat meciul cu Dinamo, trupa lui Miriuţă ajungea la un punct de salvarea directă. Remiza de miercuri păstrează, însă, emoţiile pentru echipa din Sibiu.

„Am încredere în Vasile Miriuţă şi în jucători că vor obţine suficiente puncte ca să nu avem probleme cu rămânerea în Liga 1”, a declarat directorul executiv de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan.

„În două jocuri, noi nu am primit niciun gol. Asta contează foarte mult. E altceva să joci acasă, cu suporterii în spate. Astăzi au fost 4.000”, a spus tehnicianul sibienilor, Vasile Miriuţă.

Întrebat dacă se teme de un baraj cu o echipă din  Liga a 2-a, Miriuţă a dat un răspuns surprinzător. Până acum, nicio formaţie din Liga 1 nu a retrogradat după un baraj. „Sunt două jocuri, orice e posibil. Dar, hai să mai vedem. Până acolo, trebuie să mai scoatem nişte puncte”, a adăugat Miriuţă.

Dacă va evita retrogradarea, Hermannstadt îşi proprune obiective mari pe termen lung. Echipa din Sibiu visează să se bată la trofee. Anul trecut a ajuns până în finala Cupei României, unde a pierdut în faţa Craiovei. Cel mai optimist este Iuliu Mureşan, care a câştigat patru titluri în perioada când a fost preşedintele lui CFR Cluj. Tot cu el, feroviarii au mai cucerit patru cupe şi trei supercupe ale României.

„Pe timp scurt, nu prea poţi să zici că lupţi pentru trofee. Dar nu se ştie. Cupa României totdeauna este tangibilă. În campionat e o luptă de anduranţă, e mai grea. Să nu vorbim prea mult despre ce urmează. Dacă anul acesta rezolvăm ce avem de rezolvat, atunci, la anul sigur o să fim la alt nivel. O să creştem valoric lotul şi condiţiile, şi alte lucruri”, a explicat Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine