Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Octavian Morariu pune problema altfel în cazul ”Arcului de Triumf”: ”Eventual să meargă şi rugby-ul să joace la Steaua, Dinamo sau Giuleşti?! Să vedem ce ar zice ceilalţi…”

Rugby Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19979093/3/stadion-arcul-de-triumf-nou.jpg

Conflictul public al declaraţiilor dintre cei care consideră că Stadionul Arcul de Triumf trebuie să fie dedicat în exclusivitate rugby-ului şi cei care nu consideră asta, că echipele de fotbal pot să joace şi ele acolo, pare interminabil. Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic, a afirmat că este de partea primei părţi, anume că noua arenă trebuie folosită ca până acum.

Da, rugby-ul trebuie să aibă continuitate aici din foarte multe motive. Ne uităm la aspectul administrativ, FRR a cedat folosinţa acestui teren pentru a se construi un teren de antrenament pentru Campionatul European de fotbal, condiţia fiind ca terenul să revină. A fost o condiţie, din ce documente am văzut, fără de care FRR nu ar fi dat terenul.

Apoi, e o problemă de ordin sportiv. Acolo nu sunt doar meciurile de rugby, acolo funcţionau şcolile de rubgy, era sediul federaţiei. Acum federaţia se vede lipsită de principala ei infrastructură pentru dezvoltarea şi organizarea acestui sport.

Dacă rugby-ul ar avea arena asta, ar fi plină tot timpul. Eventual să meargă şi rugby-ul să joace la Steaua, Dinamo sau Giuleşti?! Să vedem ce ar zice ceilalţi…Cred că fiecare trebuie să stea în casa lui, să-şi organizeze casa lui şi mai ales să se respecte tot ce e semnat şi scris. Dacă nu mai respectăm asta în România e grav. Sunt documente!”, a spus Morariu pentru ProSport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele