Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Octavian Morariu, reales preşedinte Rugby Europe

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19639636/2/mor.jpg

Preşedinte al forului continental din 2013, Octavian Morariu, membru CIO pentru România, a fost reales în funcţie cu 51 de voturi din 63 posibile.
Pentru această poziţie a mai candidat şi actualul vicepreşedinte al Federaţiei Ruse de Rugby, Kirill Yashenkov, care a primit 12 voturi.

 
“Mă bucur ca programul meu #RugbyforAll i-a convins pe majoritatea membrilor Rugby Europe. Prioritatile noastre raman in continuare apararea si promovarea valorilor rugbyului, promovarea unui rugby pentru toate tarile, pentru toti jucatorii (femei, barbati, tineri) si desigur in toate formatele (XV, X, VII, beach rugby, snow rugby, non-contact,). Avem o serie de proiecte votate de Adunarea Generala care vor duce Rugby Europe, mai departe, la nivelul urmator”, a declarat Octavian Morariu.

Acesta conduce Rugby Europe, forul european al sportului cu balonul oval, din 2013 si se află la al treilea mandat consecutiv.
Mandatul de preşedinte câştigat vineri de Octavian Morariu este de 4 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele