Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Octavian Popescu ar putea deveni cel mai scump fotbalist vândut din Casa Liga 1! Dezvăluirile presei din Turcia

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472542/1/nizoyxnoptexyzlkzjc4ndlkyzc1zmm5otkymtninwrmmjg0mzcz-thumb.jpg

Galatasaray este interesată de serviciile lui Octavian Popescu şi este dispusă să achite o sumă record pentru Casa Liga 1, potrivit presei din Turcia: 15 milioane de euro!

Octavian Popescu ar putea deveni cel mai scump fotbalist vândut din Casa Liga 1! Dezvăluirile presei din Turcia

Gigi Becali a spus că nu intenţionează să se despartă de puştiul de 18 ani de la FCSB pentru o sumă mai mică de 40-50 de milioane de euro, însă presa din ”Ţara Semilunei” este de părere că patronul ”roş-albaştrilor” ar accepta fără să stea pe gânduri oferta vehiculată de la Galatasaray.

În plus, conform sursei citate, Octavian Popescu şi-ar fi dat deja acordul să plece la Galata, unde va fi din nou coleg cu Olimpiu Moruţan, cumpărat de la FCSB pentru 3,5 milioane de euro, la care se pot adăuga şi alte bonusuri. Pentru fostul decar al Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, formaţia "CimBomBom" a plătit 6,5 milioane de euro.

Patru goluri în 12 apariţii are Octavian Popescu în acest sezon pentru FCSB. Opt goluri şi tot atâtea pase de gol a bifat Popescu la formaţia ”roş-albastră”, pentru care a jucat în 48 de dispute oficiale.

Transfermarkt îl cotează pe Octavian Popescu la 1,6 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele