Ultima oră
VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1 VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani
OFICIAL | Janos Botorok, de la Csikszereda, al şaselea transfer al verii la Sepsi OSK! OFICIAL | Janos Botorok, de la Csikszereda, al şaselea transfer al verii la Sepsi OSK!
VIDEO | Campionatul European de tenis de masă de la Varşovia se vede exclusiv pe Look Sport+, în comentariul Otiliei Bădescu. Programul transmisiunilor directe din Polonia VIDEO | Campionatul European de tenis de masă de la Varşovia se vede exclusiv pe Look Sport+, în comentariul Otiliei Bădescu. Programul transmisiunilor directe din Polonia

Octavian Popescu, în vizorul celor de la Juventus. ”M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20184058/1/popescu.jpg

Octavian Popescu (18 ani) ar putea fi subiectul unui transfer de mare răsunet la vară. Gigi Becali declarat la finele anului trecut că speră să primească 100 milioane de euro pentru tânărul său fotbalist.

Evident, suma este utopică, dar Popescu ar putea umple visteria clubului din Capitală. Impresarul Florin Manea a dezvăluit că Juventus s-a interesat de acesta.

”Da, m-au întrebat şi cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. ‘Da, e un copil bun, are calitate’, am răspuns”, a declarat Manea pentru gsp.ro.

Presa spaniolă aruncă bomba

Gigi Becali se pregăteşte să dea un nou tun pe piaţa transferurilor, după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Patronul de la FCSB îşi poate freca mâinile de bucurie. Octavian Popescu, devenit titular la formaţia roş-albastră, a fost remarcat de către Marca, considerat ”ziarul de casă” al celei mai titrate echipe din lume, Real Madrid.

Jurnaliştii spanioli au scris despre ”Tavi” că, pe lângă faptul că este ”destul de priceput la dribling”, a înregistrat progrese şi la capitolul forţă, amintind că fotbalistul convocat de Adrian Mutu la CE U21 din 2021 are o clauză în contract de 100 de milioane de euro.

"Tinerii României nu sunt la fel de cunoscuţi ca Radu Drăguşin şi Andrei Vlad. Nici măcar ca Valentin Mihăilă sau Dennis Man. Totuşi, extrema de 18 ani a FCSB este considerată o mare promisiune a ţării din Carpaţi. Datorită acestui lucru, Gigi Becali i-a pus o clauză de 100 de milioane de euro.

<<Acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Din generaţia mea, de la Hagi, n-am mai văzut aşa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă>>, a spus fostul internaţional Dorinel Munteanu. Fragilitatea fizică pe care o avea la juniori a dispărut şi, pe lângă faptul că este destul de priceput la dribling, stă foarte bine pe picioare.", au scris jurnaliştii spanioli de la Marca, la începutul lunii aprilie

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele