Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Ofertă colosală pentru Octavian Popescu. Suma pe care FCSB ar putea-o obţine pentru tânărul jucător

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20238488/1/popescu.jpg

Octavian Popescu ar putea fi subiectul unui transfer uriaş în fotbalul românesc. Informaţia a fost făcută de Ilie Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni televizate. Fostul internaţional a punctat faptul că impresarul Giovanni Becali l-a contactat şi i-a mărturisit că a existat ofertă de 13 milioane de euro.

Se pare că Gigi Becali a declinat, dar nu se cunoaşte motivul din spatele deciziei.

„M-a sunat Giovanni Becali în pauza publicitară. Există ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu şi 15% să rămână la Gigi Becali. Dar el (patronul lui FCSB – n.red) a refuzat!”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, pentru DigiSport.

Ofertat din Serie A

Octavian Popescu (18 ani), considerat de Gigi Becali unul dintre produsele de export ale FCSB, e indicat de presa din Italia drept o potenţială ţintă pentru Fiorentina.

Fosta echipă a lui Adrian Mutu a avut un sezon modest în Serie A, iar în această vară va încerca să-şi întărească lotul pentru a ataca un loc de cupe europe,e iar puştiul român se află printre jucătorii de viitor urmăriţi. După ce l-a transferat pe Louis Munteanu, de la Viitorul, clubul viola pare gata să declanşeze ofensiva pentru tânărul mijlocaş ofensiv în schimbul căruia Gigi Becali se aşteaptă să primească o sumă importantă de bani:
 
"Numele lui Octavian Popescu ar fi ajuns pe masa şefilor Fiorentinei. Românul născut în 2002 le-ar putea urma lui Ianis Hagi sau lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, ajuns la Parma", anunţă Tuttosport, una dintre cele mai importante publicaţii italiene de sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele