Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Ofertă de top pentru Cavani! Interesul e neaşteptat

Ligue 1 Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19404162/1/cavani.jpg

AS Roma a făcut o ofertă importantă pentru Edinson Cavani, atacantul uruguayan al cărui contract cu Paris Saint-Germain nu va fi prelungit. Potrivit presei italiene, Cavani studiază oferta, care este cea mai importantă din punct de vedere financiar primită din Europa de atacantul uruguayan.

Cavani, 33 de ani, este cel mai bun marcator din istoria grupării Paris Saint-Germain, cu 200 de goluri înscrise, în 301 de meciuri jucate. Edinson Cavani este însă de interes pentru multe echipe din Europa şi nu numai. Dat fiind faptul că din vară rămâne liber de contract, pentru că PSG nu îi va mai prelungi contractul, atacantul este în capul listei formaţiilor cu nume.

Pe urmele atacantului se află şi alte echipe. Inter îl vrea şi ea, dar Cavani ar putea ajunge şi pe alt continent în vară, după ce îi expiră înţelegerea. Este dorit în Argentina, de Boca Juniors, unde este aşteptat să formeze cuplu în atac cu Carlos Tevez.

Din declaraţiile lui Jorge Bermudez, director sportiv al celor de la Boca, se înţelege faptul că atacantul şi-ar fi dat deja acordul pentru transfer. Acesta spunea că este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va semna contractul. ”Venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, a precizat oficialul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele