Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Ofertă de top pentru Cavani! Interesul e neaşteptat

Ligue 1 Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19404162/1/cavani.jpg

AS Roma a făcut o ofertă importantă pentru Edinson Cavani, atacantul uruguayan al cărui contract cu Paris Saint-Germain nu va fi prelungit. Potrivit presei italiene, Cavani studiază oferta, care este cea mai importantă din punct de vedere financiar primită din Europa de atacantul uruguayan.

Cavani, 33 de ani, este cel mai bun marcator din istoria grupării Paris Saint-Germain, cu 200 de goluri înscrise, în 301 de meciuri jucate. Edinson Cavani este însă de interes pentru multe echipe din Europa şi nu numai. Dat fiind faptul că din vară rămâne liber de contract, pentru că PSG nu îi va mai prelungi contractul, atacantul este în capul listei formaţiilor cu nume.

Pe urmele atacantului se află şi alte echipe. Inter îl vrea şi ea, dar Cavani ar putea ajunge şi pe alt continent în vară, după ce îi expiră înţelegerea. Este dorit în Argentina, de Boca Juniors, unde este aşteptat să formeze cuplu în atac cu Carlos Tevez.

Din declaraţiile lui Jorge Bermudez, director sportiv al celor de la Boca, se înţelege faptul că atacantul şi-ar fi dat deja acordul pentru transfer. Acesta spunea că este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va semna contractul. ”Venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, a precizat oficialul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele