Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ofertă fabuloasă făcută de Real, în ultimele ore ale perioadei de transferuri: 200 de milioane de euro

Real Madrid Publicat pe 31 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20379397/1/real-2021.jpg

Real Madrid a făcut o ultimă ofertă pentru PSG, pentru transferul lui Kylian Mbappe, dar parizienii au spus nu şi de data aceasta. Formaţia din Spania a plusat destul de mult, iar marţi seară a trimis o ofertă de 200 de milioane de euro, pe care mulţi se aşteptau ca noua echipă a lui Messi să o accepte.

Real Madrid îi ofertea lui Mbappe un contract valabil până în vara anului 2027 şi un salariu de 35 de milioane de euro pe an, net. Iată că visul francezului a fost stopat chiar de propria echipă, care a declinat şi ultima propunere a Realului, cu 30 de milioane mai mare decât cea iniţială.

Kylian Mbappe, care mai are un an de contract cu PSG, a înscris duminică ambele goluri ale parizienilor la Reims, în minutele 16 şi 63. PSG poate avea o tripletă de vis în atac, Neymar – Mbappe – Messi, în lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor.

”Kylian Mbappe este jucătorul nostru, ştiţi că industria fotbalului este plină de zvonuri. Preşedintele nostru şi directorul sportiv au fost foarte clari. Mbappe este cu noi. Sunt foarte fericit, este unul dintre cei mai importanţi jucători din lume”, declara Mauricio Pochettino zilele trecute.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele