Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Oferta făcută de Juventus lui Ronaldo, pentru prelungirea contractuală. Salariul propus, mult diminuat

Juventus Publicat pe 18 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20299572/1/ronaldo-cristiano.jpg

Cristiano Ronaldo a anunţat clubul Juventus că nu va pleca în altă parte. Torinezii s-au pus pe treabă, au început discuţiile interne şi îi vor oferi portughezului un salariu diminuat. Se are în vedere o înţelegere până în 2023, dar cu o sumă anuală mult mai mică în noul contract.

Dacă în acest moment Ronaldo ia 31 de milioane de euro pe an, Juventus vrea să îi ofere 20 de milioane de euro pe an. Un minus destul de important. Ronaldo, care va reveni la echipă în 25 iulie, după vacanţa de după EURO 2020, a transmis următorul mesaj: “Sosesc şi rămân”.

Agentul fotbalistului, Jorge Mendes, vrea o prelungire cu un an a contractului lui Ronaldo, însă clubul încă nu a discutat acest subiect, până la finalul EURO. Cele două părţi ar putea începe negocierile la revenirea din vacanţă a preşedintelui clubului, dar iată că oferta lui Juventus e clară.

Actualul contract al lui Cristiano Ronaldo cu Juventus este valabil până în iunie 2022, iar la finalul sezonului 2020/2021 viitorul portughezului la Torino părea sub semnul întrebării.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele