Ultima oră
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+ Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

Ofertă publică pentru Craiova! Atacantul n-a mai jucat de un an şi jumătate, dar Rotaru are propunerea pe masă: ”Îl iau fără acordul antrenorului”

Craiova Publicat pe sâmbătă, 15:14
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19624539/1/mihai-rotaru.jpg

Andrei Burlacu (23 de ani) n-a mai jucat pentru U Craiova din luna mai 2019, dar tot are o ofertă destul de interesantă. Chiar dacă în acest moment prinde doar echipa a doua a oltenilor, atacantul este dorit de o formaţie din Liga 2, Concordia Chiajna.

Potrivit preşedintelui ilfovenilor, Cristian Tănase, echipa sa va face o nouă ofertă în iarnă. Până acum, Burlacu nu a ajuns acolo pentru că nu îl dorea antrenorul Florin Bratu, plecat între timp de la cârma Chiajnei.

Pe Burlacu nu l-a vrut Bratu. Mie mi-a plăcut foarte mult de Bulacu, un jucător tânăr. El a vrut să vină la noi, deşi avea oferte de la Botoşani. La Chiajna s-a simţit respectat, dar antrenorul Florin Bratu nu l-a mai dorit la echipă. A spus că nu-l poate ajuta în obiectivul clubului.

Acest transfer nu s-a realizat pentru că eu nu m-am băgat pestre antrenor şi să-l aduc pe Burlacu peste capul antrenorului. Mi s-a spus că l-am luat pe Llullaku, îl avem pe Kanda şi că Burlacu se va supăra dacă nu va juca. Nimeni din conducere n-a adus jucători peste capul antrenorului.

În iarnă poate veni şi Mourinho antrenor la Chiajna, eu vă spun că-l iau pe Burlacu fără să mai întreb antrenorul. Ar fi prima dată când fac ceva fără acordul antrenorului. Dacă am luat jucători acceptaţi de antrenori ce am făcut? Vă repet, dacă în iarnă pot să-l iau pe Burlacu îl iau cu orice risc, chiar dacă Mourinho ar veni la echipă”, a declarat Cristian Tănase pentru ProSport.

Ultimul meci al lui Burlacu la U Craiova datează din mai 2019, într-o partidă din Liga 1, cu Dunărea Călăraşi. A fost utilizat 22 de minute, iar de atunci nu şi-a mai făcut apariţia pe teren.

Sezoul trecut a fost împrumutat la Chiajna, iar după ce s-a întors, în luna iunie, a fost trimis la echipa a doua a oltenilor.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Craiova

Ultimele articole Toate articolele