Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

Ofertă uriaşă făcută de Olympique Lyon pentru Răzvan Marin. Un alt nume mare s-a interesat de internaţionalul român

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20242914/1/mar.jpg

Răzvan Marin (25 de ani) a avut un sezon bun la Cagliari şi este dorit de echipe importante precum AC Milan, vicecampioana Italiei, şi Olympique Lyon, echipa clasată pe locul 4 în Ligue 1.

Potrivit calciomercato.com, Cagliari vrea 18-20 de milioane pentru a accepta un transfer al internaţionalului român. Francezii au oferit 15 milioane de euro, dar sarzii au refuzat.

„Oficialii din Lyon ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile internaţionalului român Razvan Marin.

Încă în forţă în culise pentru a atrage pepite tinere cu potenţial ridicat, se spune că Juninho s-a îndrăgostit de mijlocaşul de 25 de ani împrumutat de la Ajax Amsterdam.

Autor al unui sezon puternic în Italia, cu 39 de jocuri jucate în toate competiţiile pentru trei goluri marcate şi şase pase decisive oferite, Razvan Marin ar fi în mod clar una dintre priorităţile echipei franceze în timpul acestei pieţe de transferuri.

Liderii lui Olympique Lyon au atras deja în acest caz. Aceştia ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro. O primă ofertă refuzată de clubul din Serie A.

Italienii intenţionează să tragă de timp pentru a avea un plic mult mai mare ştiind foarte bine că competiţia promite să fie acerbă pentru fostul Standard de Liège. Astfel, cei responsabili pentru AC Milan ar fi şi ei pe urmele lui Răzvan Marin”, au scris cei de la football.fr.

Olympique Lyon va juca în grupele Europa League, în timp ce AC Milan va evolua în grupele Ligii Campionilor. Cagliari s-a clasat pe locul 16 din 20 în sezonul trecut de Serie A.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele