Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Ofertele avute de Gnohere în iarnă, cărora Gigi Becali le-a spus ”nu”

Fotbal Internațional Publicat pe 7 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19384110/1/gnohere.jpg

Harlem Gnohere a devenit interesant pentru multe echipe din România şi nu numai. Acum e liber de contract şi este de aşteptat să îşi găsească destul de repede o nouă înţelegere. În ceea ce priveşte ofertele, ele au venit într-un număr foarte mare încă din iarnă, când era sub contract cu FCSB. Echipe din Turcia şi Cipru îl voiau.

Presa din Cipru anunţă că la acel moment atacantul îşi dăduse acceptul să plece, atras fiind de mirajul unui salariu foarte mare, dar Gigi Becali s-a opus şi a vrut să-l mai ţină până în vară, în speranţa că poate aduce un plus FCSB-ului în lupta la titlu.

Harlem Gnohere a dezvăluit, în trecut, că a avut oferte de a pleca în Cipru şi în Turcia în ianuarie. Francezul, care a jucat pentru Steaua (n.r. - FCSB), a spus că a avut oferte tentante, dar Gigi Becali nu l-a lăsat să plece. Gnohere e acum liber de contract şi e posibil să joace în insula noastră (n.r. - Cipru), pentru echipele care caută un atacant central”, a notat balla.com.cy.

Gnohere mai avea contract cu FCSB până în vară, după care urma să devină fotbalist liber de contract. Dacă în iarnă Becali declara că e posibil să rămână, acum nu mai erau şanse de împăcare şi va ajunge la o altă echipă. În lunile trecute, s-a vorbit de interesul unor formaţii amintite, dar şi de unele din Arabia Saudită, astfel că şansele să ajungă acolo sunt foarte mari, mai ales acum, că a rămas liber de contract.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri