Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

OFICIAL | AC Milan a prezentat noul portar titular! Francezul Mike Maignan a venit de la campioana Lille

AC Milan Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20221539/1/maignan.jpg

AC Milan a anunţat transferul portarului francez Mike Maignan (25 de ani) de la Lille, campioana Franţei. Titularul din acest sezon, italianul Gianluigi Donnarumma (22 de ani), va pleca liber de contract la finalul lunii iunie.

Mike Maignan a semnat un contract cu AC Milan până în vara anului 2026 şi va purta tricoul cu numărul 16.

Potrivit presei italiene, AC Milan a plătit 13 milioane de euro în schimbul portarului, care a fost anunţat în lotul Franţei pentru EURO 2020.

În acest sezon, Mike Maignan a reuşit 23 de meciuri fără gol primit la Lille, în 48 de apariţii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20221539/2/maignan-2.jpg

Paolo Maldini, director tehnic la AC Milan, a anunţat azi că negocierile cu Gianluigi Donnarumma au eşuat, iar portarul italian va pleca liber de contract.

Prin urmare, Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) va rămâne al doilea portar la AC Milan, având contract până în vara anului 2023.

Adus la începutul acestui sezon de la Lyon, Ciprian Tătăruşanu a apărat de 5 ori poarta celor de la AC Milan: o dată în campionat, de două ori în Cupa Italiei şi de două ori în Europa League.

AC Milan a încheiat sezonul pe locul 2 în Serie A, la 12 puncte de campioana Inter Milano.

Sursa foto: Twitter AC Milan

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele