Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

OFICIAL | Andrei Blejdea s-a despărţit de Dinamo. ”Mulţumesc pentru tot”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20249776/1/ble.jpg

Andrei Blejdea (24 de ani) a decis să se despartă de cei de la Dinamo, informează ProSport. Atacantul a rezistat la ”câini” doar jumătate de an, fiind adus ca o mare speranţă de la FC Argeş, din păcate nu a avut parte de multe partide, fiind măcinat de accidentări.

În scurtul periplu, Blejdea a dat o impresie bună, dar surprinzător, joi şi-a reziliat contractul.

„Mulţumesc pentru tot FC DINAMO BUCUREŞTI”,  a scris fotbalistul pe Facebook.

Deian Sorescu e la mare căutare

Mario Nicolae, directorul sportiv de la Dinamo, a anunţat că formaţia alb-roşie a refuzat oferta făcută de Legia Varşovia pentru cel mai bun jucător al echipei, Deian Sorescu.

Oficialul ”câinilor” a spus că Dinamo mai are alte oferte pentru vedeta sa, chiar duble faţă de propunerea polonezilor. Nicolae a mai afirmat că salariul de 20.000 de euro de la Legia este mic faţă de ce alte salarii ar putea să obţină Deian Sorescu, în perioada transferurilor de vară.

”Ce să fie de negociat? Nu asta e valoarea lui Sorescu! S-a spus clar care sunt pretenţiile noastre, între 800.000 de euro şi un milion.

Ei nu au încercat nimic, au făcut acea ofertă şi atât. Nu m-au sunat nici pe mine, directorul sportiv al echipei. Propunerea lor am refuzat-o, clar! Avem oferte mai bune pentru Deian, chiar de două ori mai mari. Există un interes real pentru jucător, nu sunt simple vorbe.

Mă surprinde că sunt nemulţumiţi. Am auzit că vor să-i dea 20.000 de euro pe lună. Păi, e o sumă mică faţă de ceea ce ar putea să obţină Sorescu în această vară. Dacă Legia îl vrea cu adevărat, ar trebui să revină cu o altă ofertă, care să-i egaleze cota lui Deian.”, a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

350.000 de euro, la care se adaugă TVA, este suma pe care ar fi achitat-o polonezii pe Deian Sorescu. Din bonusuri, Dinamo ar mai fi putut câştiga încă 150.000 de euro, conform sursei citate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele