Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

OFICIAL | Cătălin Carp a semnat cu Dinamo, după ce iniţial declinase oferta

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20446189/2/carp-2.jpg

UPDATE: Internaţionalul din Republica Moldova a fost prezentat oficial de Dinamo, în cursul amiezii.

  •  28 de ani a împlinit Cătălin Carp, săptămâna trecută, pe 20 octombrie.
  •  21 de meciuri a adunat Cătălin Carp, sezonul trecut, în prima ligă din Rusia, 9 pentru Tambov şi 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri şi 3 goluri în patru sezoane şi jumătate în campionatul Rusiei.
  • 40 de partide a jucat Cătălin Carp în Liga 1, 17 la CFR Cluj, 9 la FCSB şi 14 la Viitorul Constanţa. Cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul de astăzi, a câştigat titlul de campion în 2017.
  • 71 este numărul oficial de joc al lui Cătălin Carp la Dinamo Bucureşti.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cătălin Carp (28 de ani). Fundaşul central va semna în cele din urmă cu Dinamo, după ce Iuliu Mureşan a anunţat la începutul lunii septembrie că mutarea nu se va mai face.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că internaţionalul din Republica Moldova se află la Bucureşti şi urmează să fie prezentat oficial.

Carp cunoaşte foarte bine campionatul României, fiind legitimat la CFR Cluj, FCSB şi Farul (pe atunci se numea Viitorul), reuşind să bifeze 40 de apariţii, fără gol marcat.

„Acest transfer este un vis împlinit pentru mine. Urmăream meciurile Stelei de când eram mic şi pot spune că Mirel Rădoi este idolul meu!”, a spus moldoveanul, în 2015, imediat după ce a semnat cu FCSB.

  • Fotbalistul este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 900.000 de euro, o valoare mare pentru nivelul lotului actual al celor de la Dinamo.

Cătălin Carp are 36 de selecţii şi două goluri pentru naţionala Republicii Moldova. Ultima oară a jucat pe 31 martie 2021, în meciul din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, împotriva Israelului, când a şi înscris.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele