Ultima oră
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"

OFICIAL: Ce se întâmplă cu CSM Bucureşti după ce a rămas fără titlu în acest sezon

Handbal Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19368086/1/csm-bucuresti.jpg

CSM Bucureşti a ratat şi în acest sezon titlul în Liga Naţională, dar din cauza pandemiei de COVID-19, însă acest aspect nu face ca Primăria Bucureşti să se retragă din a mai finanţa clubul. Echipa a aunţat, printr-un comunicat oficial, că va primi în continuare finanţare de la bugetul local şi că la anul va încerca să ia titlul şi să aibă un sezon cât mai lung în Liga Campionilor în stagiunea în curs.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversează întregul sport românesc, Primăria Generală a Capitalei a ţinut să îi asigure pe reprezentanţii CSM Bucureşti de sprijinul său. Sportul bucureştean se va bucura astfel de continuitate la toate nivelurile. Reprezentanţii primăriei au afirmat că aşteaptă resursele financiare din partea Ministerului de Finanţe pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

 În ceea ce priveşte situaţia echipei feminine de handbal, Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a anunţat că va sprijini eforturile clubului pentru a îndrepta greşeala Federaţiei Române de Handbal, cea care a decis îngheţarea sezonului 2019-2020. În urma hotărârii, CSM Bucureşti, deşi mai avea de disputat o restanţă, a încheiat pe locul doi şi va avea nevoie de bunăvoinţa EHF pentru a juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor. În condiţii normale, echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti ar fi încheiat sezonul pe primul loc în clasament şi ar fi fost admnisă direct în Liga Campionilor. Îi asigurăm pe toţi sportivii şi antrenorii, dar şi pe fanii noştri de tot respectul. CSM Bucureşti rămâne astfel acelaşi club puternic şi unit”, se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene.

La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia? Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele