Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

OFICIAL: Ce se întâmplă cu CSM Bucureşti după ce a rămas fără titlu în acest sezon

Handbal Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19368086/1/csm-bucuresti.jpg

CSM Bucureşti a ratat şi în acest sezon titlul în Liga Naţională, dar din cauza pandemiei de COVID-19, însă acest aspect nu face ca Primăria Bucureşti să se retragă din a mai finanţa clubul. Echipa a aunţat, printr-un comunicat oficial, că va primi în continuare finanţare de la bugetul local şi că la anul va încerca să ia titlul şi să aibă un sezon cât mai lung în Liga Campionilor în stagiunea în curs.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversează întregul sport românesc, Primăria Generală a Capitalei a ţinut să îi asigure pe reprezentanţii CSM Bucureşti de sprijinul său. Sportul bucureştean se va bucura astfel de continuitate la toate nivelurile. Reprezentanţii primăriei au afirmat că aşteaptă resursele financiare din partea Ministerului de Finanţe pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

 În ceea ce priveşte situaţia echipei feminine de handbal, Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a anunţat că va sprijini eforturile clubului pentru a îndrepta greşeala Federaţiei Române de Handbal, cea care a decis îngheţarea sezonului 2019-2020. În urma hotărârii, CSM Bucureşti, deşi mai avea de disputat o restanţă, a încheiat pe locul doi şi va avea nevoie de bunăvoinţa EHF pentru a juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor. În condiţii normale, echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti ar fi încheiat sezonul pe primul loc în clasament şi ar fi fost admnisă direct în Liga Campionilor. Îi asigurăm pe toţi sportivii şi antrenorii, dar şi pe fanii noştri de tot respectul. CSM Bucureşti rămâne astfel acelaşi club puternic şi unit”, se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene.

La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia? Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele