Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

OFICIAL | Cel mai bogat club din lume are antrenor. Eddie Howe, alesul lui Newcastle

Premier League Publicat pe 8 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20459809/1/edd.jpg


Eddie Howe (43 de ani) a fost anunţat, luni, drept noul antrenor al lui Newcastle. Tânărul tehnician a semnat un contract valabil până în 2024 şi are misiunea de a salva clubul de la retrogradare.
 
Consorţiul condus de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite l-a ales pe Howe după mai multe refuzuri, iar englezul va debuta pe 20 noiembrie, contra lui Brentford, în etapa a 12-a din Premier League:
 
"Este o mare onoare să antrenez un club de statura şi cu istoria lui Newcastle United. Este o zi de mândrie pentru mine şi pentru familia mea. Este o oportunitate minunată, dar în acelaşi timp este şi mult de muncă. Abia aştept să ajung pe terenul de antrenament şi să lucrez cu jucătorii. Vreau să le mulţumesc patronilor clubului pentru această oportunitate, dar şi suporterilor, pentru primirea incredibilă de care am avut parte. Sunt foarte încântat să începem această călătorie împreună", a declarat Howe, pentru site-ul oficial al echipei.
 
După ce şeicul care a preluat Newcastle a încercat să aducă mai multe nume mari pe banca echipei, ultimul care a refuzat fiind spaniolul Unai Emery, căutări s-au oprit la Eddie Howe, antrenor englez rămas liber de contract din august 2020. Artizan al ascensiunii unei echipe mici spre Premier League, Howe a petrecut opt ani (2012-2020) pe banca lui Bournemouth, cu care a retrogradat din Premier League. Apreciat pentru stilul ofensiv, managerul în vârstă de 43 de ani s-a bucurat de o imagine bună din partea presei engleze, dar, chiar şi aşa, nu a atras interesul unor cluburi din prima engleză până în momentul în care Steve Bruce a fost dat afară de Newcastle.
 
Newcastle e penultima în Premier League, cu cinci puncte în 11 meciuri, fără vreo victorie în acest sezon.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele