Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

OFICIAL | CFR a anunţat transferul lui Jakub Vojtus în Ungaria

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19921974/2/jv.jpg

Jakub Vojtus (27 de ani) nu a impresionat de când a fost transferat la CFR Cluj, iar campioana a anunţat, marţi, transferul său în ungaria, la Mezokovesd, pentru 100.000 de euro.

UPDATE marţi, 26 ianuarie:
CFR a anunţat oficial transferul lui Vojtus: "Clubul CFR 1907 Cluj şi formaţia Mezőkövesd Zsóry FC din prima ligă ungară au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Jakub Vojtuš. Mulţumim, Jakub Vojtuš, multă baftă mai departe în carieră!", e mesajul scurt transmis de clubul din Gruia.

Atacantul slovac a jucat doar 10 partide în tricoul ardelenilor, fără să marcheze, randamentul său scăzut i-a făcut pe oficiali să îl lase să plece. Fotbalistul adus de la Academica Clinceni se va transfera în prima ligă a Ungariei, la  Mezőkövesd, scriu cei de la Fanatik.

Slovacul a fost la un pas să fie cedat în această iarnă la FC Voluntari, sub formă de împrumut.

  • 400.000 de euro este cota lui Vojtus, conform celor de la Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele