Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul lui Cristian Neguţ, de la Chindia Târgovişte

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20558939/1/negut.jpg

Cristian Neguţ este noul fotbalist al campioanei CFR Cluj, adus de la Chindia Târgovişte. Ardelenii au anunţat transferul pe pagina de Facebook.

„Bine ai venit, Cristian Neguţ!

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând de astăzi Cristian Neguţ, fostul jucător al Chindiei Târgovişte, este noul fotbalist al CFR-ului!

Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe realizări în tricoul “alb-vişiniu”!”, se arată în postarea CFR-ului.

Deşi atacantul nu are un CV impresionant, Dan Petrescu a garantat în faţa conducerii pentru el, considerând că poate ajuta echipa în partea a doua a sezonului. 

Cu Dugandzic şi Buş aduşi deja pentru a întări atacul, CFR a surprins în momentul în care a decis să-i trimită pe Denis Rusu şi Mihai Butean la Chindia în schibul lui Cristian Neguţ, un vârf de atac cu doar trei reuşite în acest sezon. Dar, conform ProSport, mutarea are la bază încrederea pe care Dan Petrescu are de gând să i-o acorde fotbalistului în vârstă de 26 de ani. 

Chiar dacă nu e un marcator, Neguţ a impresionat prin capacitatea de efort şi modul în care se pune în slujba coechipierilor, dar şi prin viziunea pe care a arătat-o de multe ori în treimea adversă. Calităţi suficiente pentru ca SuperDan să-l cheme la Cluj până la finalul sezonului. În cazul în care se va ridica la nivelul aşteptărilor fostului fundaş dreapta al Generaţiei de Aur, Neguţ va fi cumpărat definitiv! 

Neguţ a venit la Chindia în 2016 şi a avut evoluţii apreciate în compartimentul ofensiv, fiind cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 450.000 de euro. El are 16 prezenţe şi 3 goluri în acest sezon din Casa Liga 1. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele