Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

OFICIAL | Cristi Gavra a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20262443/1/gavra.jpg

CSA Steaua a pierdut meciul amical cu Academica Clinceni, scor 1-2, pe terenul 5 din Ghencea.

Atacantul Cristi Gavra a marcat ambele goluri ale formaţiei din prima ligă. Performanţa i-a adus un contract pe două sezoane cu echipa pregătită de Ilie Poenaru, unde a jucat pentru o scurtă perioadă în probe.

În ultimii trei ani, Cristian Gavra a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a marcat 28 de goluri în 72 de meciuri. A început fotbal la Gloria Arad, după care a făcut pasul la Academica Gheorghe Hagi şi inevitabil către Viitorul. A mai evoluat în Liga I şi pentru Gaz Metan Mediaş.

„Este un pas important pentru mine. O şansă de a juca din nou la Liga 1. Mă bucur foarte mult că am ales acest proiect şi îmi doresc să avem multe momente de bucurie în acest sezon. Pe plan personal îmi doresc, în primul rând să fiu sănătos, să mă integrez cât mai repede în noul colectiv şi să revin cât mai repede la o formă bună de joc.

După performanţa foarte bună din sezonul trecut, normal că accederea în play-off este principala dorinţă colectivă. Îmi doresc şi un parcurs foarte bun în Cupa României”, a spus Cristian Gavra, imediat după ce a devenit jucătorul ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri