Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

OFICIAL | Dan Alexa e noul antrenor al Rapidului. "Am venit cu mult entuziasm!" Primele reacţii

Rapid Publicat pe 11 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19297993/3/dan-alexa.jpg

UPDATE | Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului, iar fostul mijlocaş a fost prezentat oficial. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2020-2021.

”Am venit cu mult entuziasm. Le mulţumesc celor care conduc acest club. Nu e un moment foarte bun. Poate fi o presiune prea mare pentru jucători, sunt tineri. Pancu a făcut o treabă excepţională, presiunea e mare, iar lotul e formată din jucători tineri. Obiectivul meu personal, chiar dacă nu e pe hârtie, e promovarea. Avem jucători cu potenţial, buni, şi avem o luptă importantă de dus. Sunt cinci, şase echipe pentru un loc, pentru că UTA e greu de ajuns. E important să fim uniţi şi sunt bucuros că am revenit la Rapid. Am plecat cu greu duopă acea decizie a falimanetului. Mă întorc cu bucurie. Am simţit iubirea suporterilor raopidişti după, am simţit respectul lor pe unde ne-am văzut. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid în prima ligă. Ştiu că toată lumea îşi doreşte această promovare, e un lot bun cu care se poate promova [...]

Am şi vorbit cu Daniel Pancu. Îl apreciez mult pe Daniel Pancu, e fostul meu coleg de echipă. Era supărat, am trăit asta la Timişoara. El iubeşte Rapidul, e copilul Giuleştiului. Mi-a urat baftă. Dacă o să am nevoie de ceva, o să apelez la el. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Sunt convins că se va întoarce pe banca Rapidului la un moment dat. El m-a sunat, mi-a urat baftă. Are tot respectul meu. Ştefan Grigore rămâne în staff”, a declarat Dan Alexa.


Încă suntem la nivel de negocierie cu agenţii lui Dan şi sperăm ca în zilele următoare să se ajungă la o înţelegere. Vrem să rămânem în relaţii de prietenie, doar că sunt nişte chestiuni legate de detalii, de contract. Cred că ne vom înţelege, după câte îl cunosc pe el. Pe un an şi jumătate a semnat Dan, pe funcţia de director tehnic, deoarece acum avem antrenor principal (n.r. până când Pancu îşi va rezilia contractul)”, a declarat Ovidiu Burcă.


 


Rapid a oficializat astăzi despărţirea de Daniel Pancu, prin intermediul unui comunicat de presă în care giuleştenii anunţau însă că fostul tehnician va "rămâne la dispoziţia clubului".

Între timp, giuleştenii au bătut palma cu noul antrenor. Dan Alexa va prelua Rapidul, notează GSP.ro. Tehnicianul de 40 de ani revine astfel pe banca echipei pe care a ajutat-o să promoveze în trecut.

Alexa era liber de contract, după ce ultima dată a antrenat în Liga 1, fiind tehnicianul Astrei Giurgiu, club de care s-a despărţit în octombrie anul trecut.

Reacţie dură a lui Pancu

Daniel Pancu s-a arătat dezamăgit de modul în care Rapid a comunicat despărţirea de el şi în special de fraza din text în care se specifică faptul că Pancu rămâne angajatul clubului.

„Comunicatul ăsta reprezintă cea mai mare jignire, umilinţă, din toată cariera mea! Adică mă ţin la dispoziţia clubului, dar nu mai au nevoie de mine! Încep să regret că am început acest proiect", a declarat Pancu pentru GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele