Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

OFICIAL ǀ Dean Smith este noul antrenor al echipei Norwich City

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 15 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20467833/1/smith.jpg

Clubul Norwich City, clasat pe ultimul loc în Premier League a anunţat numirea tehnicianului Dean Smith la conducerea tehnică a echipei.

El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi îl înlocuieşte pe germanul Daniel Farke, demis la 7 noiembrie, după primul succes al formaţiei în 11 etape.

La rândul său, Dean Smith, 50 de ani, a fost dat afară de la Aston Villa, a doua zi după demiterea lui Farke şi după a cincea înfrângere suferită în Premier League.

El a mai pregătit echipele Walsall şi Brentford. Smith era în funcţie la Aston Villa din octombrie 2018.

Cu Dean Smith pe bancă, Villa a promovat în Premier League la finalul sezonului 2018/2019, iar în 2020 formaţia a ajuns până în finala Cupei Ligii.

La finalul sezonului trecut, echipa a termiant pe locul 11 în clasamentul Premier League. În actuala ediţie a campionatului, în care l-a pierdut pe Jack Grealish, transferat la Manchester City, Villa a înregistrat doar trei victorii şi un egal în 11 etape, fiind pe locul 16, cu zece puncte, la două puncte de Burnley, de pe locul 18, retrogradabil.

Norwich ocupă locul 20, cu cinci puncte, la cinci puncte de Watford, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele