Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19566796/1/bartomeu-fb.jpg

Josep Maria Bartomeu a demisionat de la conducerea grupării FC Barcelona, a anunţat, marţi, clubul catalan. Mandatul său ar fi trebuit să se încheie în martie 2021.

Preşedintele Bartomeu şi comitetul executiv ar fi trebuit să facă faţă unei moţiuni de cenzură, după ce contestatarii actualei conduceri (inclusiv unii candidaţi la preşedinţia clubului, la alegerile din 20 martie 2021) au reuşit să adune mai mult de 16.521 de semnături necesare din rândul socios (fani acţionari) pentru a activa acest proces de demitere.

Demisia lui Bartomeu a fost dublată de întreaga conducere. Se pare că scandalul legat de plecarea lui Messi a fost fatal.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele