Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

OFICIAL | Derby-ul dintre FCSB şi Rapid se va juca cu spectatori! Ce a discutat conducerea FCSB cu Jandarmeria

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20490792/1/fcsb-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-12-09-2021.jpg

Duelul dintre FCSB şi UTA, două formaţii cu o bază frumoasă de suporteri pentru nivelul Ligii 1, se vor confrunta fără spectatori. Anuţul a stârnit revolta „roş-albaştrilor” în spaţiul public, pentru că a venit fără o explicaţie concretă. 

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a interzis accesul fanilor pentru că aceştia pot asista doar la cele care încep înainte de ora 21:00. 

Mihai Stoica a comentat această problemă şi a afirmat că s-au aflat în discuţii cu Jandarmeria pentru a-i convinge să facă o excepţie. Oficialul de la FCSB a adăugat şi faptul că FCSB – Rapid se va juca cu spectatori.

”Noi am şi vândut bilete online. Eram convinşi că o să jucăm cu spectatori. Ne-au arătat oamenii legea, au dreptate, nu avem niciun argument să ne lase să jucăm cu spectatori, iar legea nu poate fi încălcată. 

Oamenii ne-au spus foarte clar că se joacă fără spectatori, să le dăm înapoi oamenilor banii,  care au luat (n.r. bilete). Măcar jucăm cu Rapid cu spectatori”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele