Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

OFICIAL | Dinamo l-a cedat pe Straton la FCSB! Portarul de 30 de ani va fi trecut pe lista UEFA

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485754/1/str.jpg

Transferul lui Cătălin Straton la FCSB a fost confirmat în această dimineaţă de Dinamo, prin intermediul site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 30 de ani, Straton o părăseşte pe Dinamo după un singur sezon şi se va alătura în cel mai scurt timp lotului condus de Toni Petrea. Portarul va fi înregistrat pe lista UEFA a trupei roş-albastre şi va putea evolua în partida cu Slovan Liberec, de joia viitoare, contând pentru turul 3 preliminar al Europa League.

" OFICIAL. Cătălin Straton la FCSB.

Bucureşti, 19 septembrie 2020. FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al portarului Cătălin George Straton la FCSB.

La Dinamo din vara anului trecut, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ştefan cel Mare, 12 în Liga 1 şi 4 în Cupa României.
Clubul nostru îi mulţumeşte lui Cătălin Straton pentru evoluţiile în poarta dinamoviştilor!

6 este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti.

2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo Bucureşti, scor 1-3 în sezonul trecut.

31 de ani va împlini Cătălin Straton peste câteva săptămâni, pe 9 octombrie", se arată în comunicatul clubului Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele