Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

OFICIAL | FC Argeş se desparte de unul din jucătorii aduşi în această vară, după doar patru partide. "Da, l-aţi văzut, sper să nu-l mai vedeţi”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20380160/1/lupeta.png

FC Argeş se desparte de Jucie Lupeta, atacantul adus în această vară pentru a suplini plecarea lui Cephas Malele. Atacantul nu a marcat niciun gol stagional, iar conducerea a decis să îl pună pe liber, după doar patru partide.

"Da, l-aţi văzut, sper să nu-l mai vedeţi. Nu vreau să comentez. Am nevoie de un atacant care să ne ajute, aşa cum a fost Malele. Sperăm să-l găsim. Echipa joacă bine, îşi creează ocazii, dar ne lipseşte cu desăvârşire omul de gol. câteva etape le-am pierdut cu 0-1 şi în multe dintre ele nu am reuşit să marcăm. Deci asta este problema", a declarat Jean Vlădoiu, preşedintele formaţiei piteştene, pentru DigiSport.

I-au adus rapid înlocuitor

FC Argeş a făcut, după promovarea în Casa Liga 1, mai multe transferuri importate. A adus jucători străini de calitate, care au făcut diferenţa în multe meciuri. Strategia a fost abordată şi în această vară, iar până la terminarea perioadei de mercato se mai are în vedere aducerea unui jucător din afara ţării, cel puţin.

Piteştenii anunţă că a ajuns la un acord pentru un sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias, care are misiunea de a-l înlocui pe golgheterul din stagiunea trecută Cephas Malele.

Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo. Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naţionala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat şapte selecţii.

Vârful cu cetăţenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen şi VVV-Venlo. Cu Groningen a câştigat şi un trofeu al Cupei Olandei în sezonul 2014-2015. Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele