Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OFICIAL | FC U Craiova a anunţat două transferuri: "Va fi stâlpul apărării noastre!"

Superliga Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20251538/1/sa.jpg


FC U Craiova începe să se mişte şi pe piaţa transferurilor. În ziua în care a achiziţionat un autocar ultramodern, în valoare de 585.000 de euro + TVA, familia Mititelu l-a adus la echipă pe Samuel Asamoah, mijlocaş ghanez în vârstă de 27 de ani, din postura de fotbalist liber de contract, anunţă pagina de facebook a oltenilor.

UPDATE 21:00: FC U Craiova a anunţat, pe facebook, şi transferul portughezului Pedro Machado, fundaş cotat la 300.000 de euro care a jucat la Mirandela, Sertanense, Olhanense, Louletano şi Belenenses U23 şi pe care oltenii îl descriu drept "stâlpul apărării noastre":
 
"Pedro Machado, jucator ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Oliveirense, în liga secundă portugheză, a semnat cu Ştiinţa! Fundaşul portughez, în vârstă de 24 de ani, şi de înălţime de 1,91, va fi noul stâlp din apărarea noastră!", e comunicatul echipei lui Mititelu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20251538/2/pedro-machado.jpg
 
 
Africanul şi-a petrecut ultimii şase ani ai carierei în Belgia, iar ultima dată a jucat la Sint-Truidense, formaţie pentru care a strâns 18 meciuri în stagiunea precedentă. Înainte, evoluase pentru Eupen, club care l-a adus în Europa din campionatul Qatarului, dar şi la Leuven.
 
Capabil să joace atât în faţa apărării, cât şi pe poziţia de inter, ghanezul născut în capitala Accra e cotat la 700.000 de euro, iar cea mai mare valoare de piaţă a atins-o în iunie 2019, când valora 1,3 milioane de euro.
 
Asaooah are şi cetăţenie belgiană şi devine al doilea transfer al verii, după Juan Bauza, adus de echipa lui Adi Mutu din Liga 2, de la Csikszereda Miercurea Ciuc. În probe se mai află şi Pedro Machado, un fundaş portughez pe care Mutu îl va testa în cantonamentul sloven programat între 21 iunie şi 10 iulie.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele