Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

OFICIAL | Finala Ligii Campionilor va avea loc la Porto, cu cel puţin 12.000 de spectatori

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20184236/1/porto-stadion.jpg

Finala Ligii Campionilor, dintre Chelsea şi Manchester City, va avea loc în Portugalia, la Porto, cu câte 6.000 de fani pentru fiecare club în tribune, a anunţat UEFA.

Jocul din 29 mai a fost mutat de la Istanbul la Porto din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus.

Portugalia se află pe lista verde a Marii Britanii, astfel încât jucătorii şi fanii pot participa fără a fi nevoie să efectueze o carantină la întoarcerea acasă. Turcia este pe lista roşie.

Este al doilea an succesiv în care finala are loc în Portugalia.

"A lipsi suporterii de şansa de a vedea meciul nu a fost o opţiune şi sunt încântat că acest compromis a fost găsit", a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

UEFA, oficialii guvernamentali din Marea Britanie şi federaţia engleză de fotbal (FA) s-au întâlnit pentru a analiza varianta ca Stadionul Wembley să găzduiască meciul, dar nu s-a putut ajunge la un acord cu privire la scutirile de carantină pentru sponsori, persoane VIP şi deţinători de drepturi.

"Fanii au fost nevoiţi să sufere mai mult de 12 luni fără posibilitatea de a-şi vedea echipele pe viu şi a ajunge într-o finală a Ligii Campionilor este punctul culminant al fotbalului la nivel de cluburi. După anul în care fanii au îndurat, nu este corect să nu aibă şansa de a-şi urmări echipele în cel mai mare meci al sezonului", a adăugat Ceferin.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20184236/2/cef.jpg

Lisabona a fost locul pentru etapele finale amânate ale competiţiei din sezonul trecut, câştigată de Bayern München.

Limita finală de capacitate a Estadio do Dragao din Porto va fi stabilită ulterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri