Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

OFICIAL | Încep transferurile "tari" în Casa Liga 1. Craiova lui Rotaru l-a adus pe Valerică Găman!

Superliga Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20257764/1/vgm.jpg


CS Universitatea Craiova a dat a doua lovitură importantă a acestei perioade de mercato! După David Lazar, oltenii l-au adus pe Valerică Găman (32 de ani), tot de la Astra, după cum a anunţat clubul patronat de Mihai Rotaru miercuri, pe pagina de facebook.
 
Fost internaţional român, Găman a retrogradat cu Astra în Liga 2 şi era clar că nu va mai continua la Giurgiu. Imediat a demarat negocierile cu mai multe echipe din Casa Liga 1, dar, în cele din urmă, a ales să i se alăture lui Marius Constantin în centrul defensivei conduse de Marinos Ouzounidis.
 
"Bun venit, Valerică Găman! Fundaşul central Valerică Găman a semnat contractul cu Universitatea Craiova şi va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru!", au anunţat oltenii.
 
Fratele arbitrului George Găman devine al cincilea nume nou din lotul oltenilor, după Lazar, Mărieş, Denis Rusu şi Gustavo.

Cotat la 500.000 de euro, Găman vine după un sezon în care a strâns 28 de meciuri la Astra şi a fost liderul defensivei giurgiuvenilor. Campion cu Astra în sezonul 2015/2016, sub comanda lui Marius Şumudică, el mai are în palmares o Cupă a României (2013/2014) şi o Supercupă (2014/2015), ambele câştigate cu trupa din Giurgiu.
 
Găman, care a jucat la FC U Craiova între 2006 şi 2011, a mai îmbrăcat tricourile lui Dinamo (2011-2013), Karabukspor (2016-2018), FCSB (ianuarie - iulie 2018) şi Al Shabab (2018-2020), şi are 14 selecţii şi un gol pentru naţionala de seniori a României, pentru care a debutat în 2011.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele